Uw eigen woning in Noorwegen of Zweden

Afspraak maken Gratis brochure

Laat uw droom uitkomen

De springplank naar de realisatie van uw misschien wel meest gedroomde droom.

Laatste nieuws

Scandinavië Markt Schokland

Scandinavische cultuur op de Scandinavië Markt Schokland  Na de Second Home Beurs, staan we binnenkort weer op de Scandinavië Markt op Schokland. Wie eenmaal in Scandinavië is geweest wil er meer van weten. Voor wie er nog nooit is geweest is het dé plek om te ontdekken. Op 6 en 7 mei 2017 kan je

Lees verder

WEBLOG

Weblog deel 2 Eigen huis in Noorwegen of Zweden – zet de eerste stap op de Second Home beurs Jammer hè, dat de vakantie weer voorbij is? Misschien heeft u wel het gevoel dat u zo snel mogelijk weer terug wilt naar Zweden of Noorwegen. Daarin bent u niet de enige. Een heerlijke vakantie is

Lees verder

Bungalows

Veel latente kopers hebben al een band met Zweden of Noorwegen. Vaak door vakantie. Of door vrienden en familie, die er al eerder zijn neergestreken. Maar Portula heeft ook klanten die nog niet eerder in het land zijn geweest. Voor beide groepen geldt; eerst maar eens goed oriënteren en de unieke sfeer van kavels en omgeving proeven.

Alle bungalows bekijken

Portula Bouw & Ontwikkeling vakantiewoningen

Stelt u zich eens voor: uw eigen chalet in Noorwegen of Zweden, helemaal naar eigen wens gebouwd op een van de vele mooie plekjes aan de Noorse en Zweedse wateren en skipistes. Een vakantiewoning om naar hartenlust te wandelen, vissen, langlaufen en skiën te midden van alle rust en ruimte die Scandinavië te bieden heeft.

Dat klinkt als een droom, toch? Wij helpen u graag om die droom te laten uitkomen. We genieten zelf al jarenlang van ons eigen vakantiehuis in Noorwegen en hebben vele anderen begeleid bij het vinden van hun eigen plek in Scandinavië. Ook u helpen we graag. Stap voor stap bekijken we samen met u de mogelijkheden. En als u wilt, kunnen we u het hele proces uit handen nemen, van de bouw tot en met de eventuele verhuur van uw (vakantie)bungalow.

Op deze website laten we u alvast kennismaken met wat er allemaal mogelijk is. Kijk rustig rond, ontdek waar uw vakantiebungalow in Noorwegen of Zweden binnenkort kan staan en bekijk hoe uw Scandinavische vakantiehuis eruit kan zien.

En blijf vooral dromen. Want met Portula zouden uw dromen zomaar kunnen uitkomen.