Kragero

Kragerø is een levendig kustplaatsje in de Noorse provincie Telemark. In het gezellige centrum staan behalve karakteristieke houten huizen ook veel leuke winkeltjes en restaurantjes. ’s Zomers is het een geliefde bestemming voor mensen die hier komen zeilen en vissen tussen de vele eilandjes voor de kust. Ook de Noren zelf komen hier graag om er even helemaal uit te zijn. Kragerø staat bekend om het heldere water en de adembenemende uitzichten – en als de plek waar de Noorse schilder Edvard Munch een aantal jaren woonde en werkte.

De kavels van Portula in Kragerø zijn zonnig, ruim en rustig en hebben uitzicht op zee. Met de auto liggen alle faciliteiten en de culturele rijkdom van Noorwegen in deze regio binnen handbereik en per boot of zeilschip bent u in tien minuten in het centrum van Kragerø.

 

Bungalows

Veel latente kopers hebben al een band met Noorwegen. Vaak door vakantie. Of door vrienden en familie, die er al eerder zijn neergestreken. Maar Portula heeft ook klanten die nog niet eerder in het land zijn geweest. Voor beide groepen geldt; eerst maar eens goed oriënteren en de unieke sfeer van kavels en omgeving proeven.

Alle bungalows bekijken