Vrådal

Vrådal heeft 400 inwoners en ligt midden in de bergen en de bossen in het hart van de provincie Telemark in Zuid-Noorwegen. Hier, op 250 meter boven zeeniveau, komen de meren de Nisser en Vråvatn samen.

In de zomer is deze omgeving ideaal om te wandelen, zwemmen, vissen, roeien, kanoën of andere watersporten te beoefenen. Ook een boottocht naar de eilanden in het meer is mogelijk. ’s Winters veranderen de wandelpaden in langlaufroutes en de berghellingen in skipistes.

Vrådal beschikt onder andere over een zwembad, skicentrum, wandelroutes en langlaufloipes, een supermarkt, een golfbaan, een manege, een rondvaartboot, speeltuin met trampolines, visvoorzieningen, gezellige terrasjes en een eigen VVV.

In Vrådal hebben wij op drie exclusieve locaties kavels in de verkoop: midden in het centrum op een berghelling (Furuheim), direct aan het meer (Fiskebekk) of op een berghelling bij het meer (Vrådal hyttegrend). Hieronder bevinden zich kavels met de mogelijkheid van een eigen bootligplaats, kavels direct aan de skipistes en kavels op loopafstand van een golfbaan.

Centraal gelegen in het dorp ligt de locatie Furuheim. Klik op de link voor aanvullende informatie: Furuheim project

Op slechts 2km van het skicentrum ligt Straumen. Hier zijn enkele percelen te koop gelegen pal aan het meer de nisser. Klik hier voor aanvullende informatie

 

Bungalows

Veel latente kopers hebben al een band met Noorwegen. Vaak door vakantie. Of door vrienden en familie, die er al eerder zijn neergestreken. Maar Portula heeft ook klanten die nog niet eerder in het land zijn geweest. Voor beide groepen geldt; eerst maar eens goed oriënteren en de unieke sfeer van kavels en omgeving proeven.

Alle bungalows bekijken