Over Ons

Portula Bouw & Ontwikkeling BV is uw portaal naar een vakantiewoning in Noorwegen of Zweden. Als projectontwikkelaar in Noorwegen en Zweden hebben wij al heel wat luxe houten huizen mogen bouwen. We kennen de Scandinavische cultuur, spreken er de taal en hebben er een uitgebreid netwerk opgebouwd. Onze klanten komen uit Nederland, België en Engeland, maar ook uit Noorwegen en Zweden zelf.

Erik en Adla van Riessen zijn de gezichten achter Portula: twee Scandinaviëkenners, bij wie deze regio zo goed als in het bloed zit. Erik was in zijn jeugd al regelmatig bij de fjorden te vinden. In de loop der jaren werden de familieconnecties die daarvoor zorgden aangevuld door een zakelijke betrokkenheid. Erik en Adla genieten zelf volop van hun eigen vakantiehuis in Noorwegen. Ze weten dus uit persoonlijke ervaring hoe het is om van een eigen vakantiewoning in Scandinavië te dromen, maar ook om die droom werkelijkheid te zien worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw eigen vakantiewoning in Noorwegen of Zweden te laten bouwen? Neem dan contact met ons op.