Vrijstaande woning in Fjågesund

Te koop: vrijstaande woning in Fjågesund Noorwegen

In de provincie Telemark in het zuiden van Noorwegen hebben we een voormalig gebedshuis in de verkoop. De woning met een woonoppervlakte van 135m2 wordt aangeboden inclusief een nieuwe keuken, toilet en badkamer. De afvoer wordt aangesloten op een nieuwe aangelegde moderne septiktank. Het perceel telt een oppervlakte van 857m2.

Ligging
De ligging maakt wonen hier bijzonder. Het uitzicht is wijds en op slecht enkele minuten lopen van het Telemark kanaal. Fjågesund maakt onderdeel uit van de gemeente Kviteseid en ligt centraal in de zuidelijke provincie. Zie onderstaande kaart voor de exacte ligging.

Promotiefilm Fjågesund.

Bron: youtube

De indeling
Begane grond: Ruime entree met toegang tot toilet. Royale woonkamer met open keuken van ruim 52m2. Badkamer met ligbad en separate douche.
Verdieping: Royale slaapkamer van 50m2. Deze kan eventueel worden opgesplitst door plaatsing van tussenwand. Aansluitend, na afstapje toegang tot een tweede slaapvertrek met ingebouwd bed. Deze nog denken een bedstede.
Berging: De woning is ruim onderkelderd en is toegankelijk vanaf de buitenzijde.

Vraagprijs € 79.500 K.K.
Overdrachtsbelasting 2,5%
Opmaken eigendomsakte: € 165,00

Informatie
Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen op telefoonnummer 055 5191968 of via email info@portula.nl